Hatun Huilaus

Hatun Huilaus - InsideHatun Huilaus on vuonna 2001 rakennettu, 92m2 hirsimökki Hattujärvellä. Majoitustilaa mökissä on noin 8-10:lle hengelle. Rannalla on lisäksi erillinen saunarakennus pukuhuoneineen.

Mökin alakerrassa on tilava olohuone sekä keittiö, makuuhuone parisängyllä ja wc/kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuone (kaksi erillistä sänkyä) sekä aulatila, jossa on vuodesohva sekä nojatuoli- ja pöytäryhmä sekä kaksi erillistä sänkyä.

Hatun Huilauksen mukavuusvarustukseen kuuluvat sekä ilmalämpöpumppu että sähkölämmitys ja -valaistus. Varustukseen kuuluvat myös sähköliesi ja -uuni sekä jääkaappi, jonka yläosassa on pakastinosa. Mökissä on myös takka sekä kylmä ja lämmin vesi.

Käytettävissänne ovat mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin, astiasto, radio ja videot. Sekä mökin ylä- että alakerrassa on myös televisio. Lisämukavuutta tuovat Hatun Huilauksen käytännölliset pyykinpesukone, vedenkeitin sekä leivänpaahdin.

Huilauksen avarien sisätilojen lisänä viihtyisää oleskelutilaa tarjoavat mökin yläkerran parveke ja alakerrassa oleva tilava, katettu kuisti.

Rantaan on matkaa 30 metriä. Uimaranta on aluksi matala, mutta syvenee äkkijyrkästi. Rannalla on terassi, puulämmitteinen sauna pukuhuoneineen sekä grillikatos, nuotiopaikka ja pihakeinu.

Kesällä käytössä on pienellä moottorilla varustettu soutuvene, talvella on lisämaksusta käyttöön saatavissa myös moottorikelkka. Huilaushan sijaitsee myös tunnetusti hyvien kalastus- ja metsästysalueiden äärellä. Talvisin Hattujärvi tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet mm. pilkkimiseen.

Mökille on autotie perille saakka. Lähimpään naapuriin on matkaa noin 100 metriä. Kauppaan on matkaa noin 5 kilometriä, rautatieasemalle 125 km ja lähimmälle linja-autopysäkille myös noin 5 kilometriä.

Hattuvaaraan on matkaa 5 km ja Ilomantsin keskustaankin vain noin 45 km.

 

Huomioithan seuraavat tiedot ja ohjeet:

Mökistä löytyy sammutuspeitto ja jauhesammutin hätätilanteita varten!

Lähtiessäsi muista viedä roskasi pihatien varressa olevaan roskikseen.

Jos tupakoit, niin tupakoithan ulkona, kiitos!

Kodinkoneet

Jääkaapin pakastinosa on päällä samalla kuin jääkaappikin. Muista laittaa astianpesukoneen hana kiinni käytön jälkeen. Muista irroittaa sähkölaitteiden sähköjohdot pois lähtiessäsi.

Siivousvälineet löydät kylpyhuoneesta. Siivousliinat ja -aineita on keittiön kaapeissa ja pölynimuri alakerran makuuhuoneen kaapissa.

Petivaatteet

Alakerran vuodesohvan petivaatteet ovat alakerran makuuhuoneen kaapissa ja yläkerran vuodesohvan petivaatteet löytyvät vastaavalla tavalla yläkerran makuuhuoneen kaapista.

Takkauuni

Kun lämmität, muista laittaa pellit auki sekä alakerrasta (keittiön puolelta) että yläkerrasta (hormissa). Takan lasiluukussa on alhaalla ja ylhäällä 'väkäset', jotka voit säätää asentoon I kovemman vedon saamiseksi.

Sauna

Saunaa lämmitettäessä avaa pelti saunan puolelta! Pukuhuoneen pelti ei ole käytössä, eikä sitä tarvitse avata. Saunapuut ovat saunan nurkalla.

Sivun alkuun

Kuvagalleria

Näkymä Hattujärvelle

Klikkaa kuvaa nähdäksesi koko kuvagallerian

Varaukset

(Lisätiedot, hinnat ja varaustilanne)

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Kalevalantie 13
FI-82900 Ilomantsi

puh. +358 (0)400 240 072
fax +358 (0)13 883 270

Email: ilomantsi@visitkarelia.fi

Avoinna:
MA-PE klo 09-16
Kesä-, Heinä-, Elokuussa klo 09-17


Tietoa Ilomantsin Hattuvaarasta
(Avautuu uuteen ikkunaan)


Lisätietoja mökeistä, hinnoittelusta sekä varaustilanteesta saa suoraan myös mökkien omistajilta:

Ritva Maksimainen
ritva.maksimainen@windowslive.com

+358 (0)40 533 8325

Teuvo Maksimainen
teuvo.maksimainen@ilomantsi.fi

+358 (0)400 332 302

Ota yhteyttä ja tervetuloa lomalle!


Kohorannantie 6a, Ilomantsi, Suomi

https://goo.gl/maps/Qi5Xa

Varaukset & lisätiedot

Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Kalevalantie 13 - FI-82900 Ilomantsi

Tel.+358(0)400 240 072
Fax +358 (0)13 883 270
Email: ilomantsi@visitkarelia.fi

Copyright © 2014 hatunhuilaus.net | www.visitkarelia.fi - ilomantsi@visitkarelia.fi | Design & Development 2014 Grovehill Media | Updated 04/2014